WOLF Energiesystemen sluit samenwerking met team Bouw en Techniek

Wellicht heeft u het al gezien op de schaatspakken van Team Bouw en Techniek. Wolf Energiesystemen B.V. staat dit seizoen op de snelle schaatspakken. Als team zijn wij zeer blij dat Wolf Energiesystemen bij ons is aangesloten. 

WOLF Energiesystemen B.V. is een systeemaanbieder van energiebesparende klimaatoplossingen op het gebied van luchtbehandeling, ventilatie, verwarming en koeling. Op het gebied van verwarming biedt WOLF een breed assortiment aan van onder andere zonnecollectoren, HR gaswandketels en warmtepompen. Met de toepassingen in luchtbehandeling is WOLF marktleider in Europa en is in verscheidende branches vertegenwoordigd.

De WOLF systeemwereld staat garant voor energiebesparing, comfort en een optimaal binnenklimaat. Met een duidelijke focus op duurzaamheid, energieverbruik, hygiƫne, levensduur en onderhoudsgemak blijft WOLF innoveren en ontwikkelen. De WOLF producten kunnen uiteraard afzonderlijk worden toegepast, maar bieden verregaande voordelen als totaalsysteem.

Als wereldwijde leverancier van energiebesparende en CO2-neutrale systeemoplossingen vinden de medewerkers bij WOLF het van groot belang om zelf ook bij te dragen aan een duurzame samenleving. Zij hechten zeer veel waarde aan integriteit, sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid en het geeft hen energie om klanten te voorzien van een goed advies en te kunnen ondersteunen met kennis en dienstverlening.

Hoge kwaliteit en een compleet programma van producten en systeemoplossingen, toegewijd personeel en een klantgerichte service. Dit is de meerwaarde van WOLF! 

Klik hier om naar de site van WOLF Energiesystemen te gaan.