Robert Post derde bij supersnelle wedstrijd in Thialf Heerenveen

Robert Post is gisteravond derde geworden in een spetterende wedstrijd in Thialf. Post manoeuvreerde zich in de laatste ronden in een kansrijke positie en wist de derde plaats te bemachtigen. 

De wedstrijd kenmerkte zich door een grote kopgroep van 27 man. Opvallend was dat alle rijders van team Bouw en Techniek in deze groep vertegenwoordigd waren. In de finale probeerde Jorrit Bergsma met een solo-actie te ontsnappen, Mats Stoltenborg reed namens team Bouw en Techniek het gaatje naar Bergsma vakkundig dicht. 

In de laatste twee ronden besloot Robert Post de sprint vroeg aan te gaan. Met Remco Schouten in zijn kielzog gingen zij als eerste de laatste ronde in. Een valpartij van Schouten in de voorlaatste bocht maakte een eind aan zijn sprint. Post wist echter knap stand te houden en werd derde. 

Relatie-avond

De avond in Thialf had een extra dimensie doordat er ruim 200 genodigden team Bouw en Techniek kwamen supporteren. Dankzij deze genodigden hadden de heren van het schaatsteam een extra steuntje in de rug! 

Uitslag

Videosamenvatting


Fatal error: Call to undefined function adrotate_block() in /home/scha8705/public_html/wp-content/themes/arras/single.php on line 19