Lippe Project vanaf heden partner team Bouw en Techniek bij events

Lippe Project zal vanaf heden regelmatig bij events van team Bouw en Techniek te vinden zijn. Team Bouw en Techniek is er trots op dat een gerenomeerd bedrijf als Lippe Project de events bij de wedstrijden als kans aangrijpt en hoopt samen met Lippe Project op vele mooie wedstrijden.

Lippe Project bestaat uit een hecht team van ervaren adviseurs op gebied van projectstoffering. Zij zijn direct voor onze opdrachtgevers inzetbaar, maar worden ook ingehuurd om gerenommeerde architecten en projectinrichters van advies, inspiratie en kennis te voorzien. Naast deze primaire taken vinden zij het belangrijk om idee├źn in de praktijk uit te voeren. Daarbij beschikken zij over een hechte groep van tientallen vakbekwame en letterlijk door de wol geverfde medewerkers in de buitendienst.

Zij doen het werk al ruim 20 jaar maar zijn nog steeds even jong van geest en aanpak. Lippe Project denkt graag mee in het gebruik van materialen die maatschappelijk verantwoord zijn en een bijdrage leveren aan een betere omgang met het milieu en productieprocessen.

website Lippe Project