KSB Nederland stapt aankomend winterseizoen in als sponsor team Bouw en Techniek

Aankomend seizoen zal KSB Nederland zich bij team Bouw en Techniek aansluiten als sponsor. Het team is zeer blij met de steun die het bedrijf aankomend seizoen biedt.

KSB Nederland biedt een gevarieerd leveringsprogramma: van pompsystemen voor privé-regenwatergebruik tot zware pompen voor de procesindustrie en ketelvoedingpompen voor grote centrales. Het afsluiterprogramma kent vele verschillende uitvoeringen, grootten en materialen, waarmee een breed spectrum aan toepassingsmogelijkheden wordt afgedekt.

Ruim 80 medewerkers zetten zich in Nederland dagelijks in voor de beste service voor klanten, omvangrijke dienstverlening en verkoopadvies. Onze ingenieurs en technici beschikken over jarenlange ervaring met zowel KSB producten als producten van andere producenten. Om klanten op locatie optimaal te kunnen bedienen, beschikt KSB Nederland ook over een uitstekend servicenetwerk met werkplaatsen in Zwanenburg en Heinenoord. KSB is gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 en VCA.

KSB wereldwijd

Sinds de oprichting in 1871 is KSB gestaag gegroeid. Tegenwoordig is het concern op alle continenten vertegenwoordigd met vestigingen, productielocaties, werkplaatsen en servicecentra. Met een omzet van circa 2 miljard euro behoort KSB tot de belangrijkste aanbieders van pompen, afsluiters en systemen. Wereldwijd zetten meer dan 15.600 medewerkers zich in voor de beste service en hoogste productkwaliteit.

Klik hier voor een link naar de site van KSB Nederland.