Jordy Harink Nederlands kampioen skeeleren, Post derde in Massa-Start, team in voorbereiding op de winter

Transfers

Schaatsteam Bouw en Techniek is in volle voorbereiding op het winterseizoen. Allereerst zijn Kars Jansman en Jordy Harink aangetrokken bij het team. Harink en Jansman zijn beide jonge rijders die de stap naar dit team zien als een impuls voor hun carrière.

Lees hier het bericht over de transfer van Kars Jansman op schaatsen.nl:

Kars Jansman kiest marathon

Trainingen en wedstrijden

Tijdens de zomermaanden bereiden alle teamleden middels gezamenlijke trainingen voor, hierbij trainen de teamleden 10 – 12 keer per week en trainen om en nabij de twintig uur per week. Daarnaast rijden de teamleden in de zomer ook trainingswedstrijden om in vorm te blijven. Zo wist Remco Schouten een aantal podiumplaatsen te behalen bij elite wielerkoersen en heeft Jordy Harink de nationale titel bij het skeeleren op de marathon in de wacht gesleept.

Lees hier het bericht over de nationale titel van Harink.

Jordy Harink wint NK marathon

Massa-start op Zomerijs

Op het ijs dat in de zomermaanden in Thialf lag werd een massa-start verreden. Bij deze massa-start wist Robert Post knap derde te worden. In de finale zag hij enkel Arjan Stroetinga en Gary Hekman voor zich eindigen.

Bekijk hier de uitslag van de massa-start op het zomerijs

 

2017-NKmar-Jordy Harink3

Jordy Harink Nederlands Kampioen skeeleren

2017-MSzomer-Arjan Stroetinga

Robert Post derde bij Massa-start op zomerijs

2017-MSzomer-Remco Schouten

 

Robert Post derde bij Massa-start op zomerijs


Fatal error: Call to undefined function adrotate_block() in /home/scha8705/public_html/wp-content/themes/arras/single.php on line 19