Grada Bikes uit Nijeveen nieuwe supplier fietsmateriaal

Grada Bikes uit Nijeveen is de nieuwe supplier van fietsmateriaal voor schaatsteam Bouw en Techniek. Afgelopen week heeft Grada Bikes twee Trek fietsen geleverd voor de nieuwe teamleden Kars Jansman en Jordi Harink.

Grada Bikes is gevestigd in Nijeveen in Drenthe. Dit bedrijf is in 2005 vanuit de passie voor het fietsen ontstaan bij Jan Willems, zelf een fanatieke wielrenner en MTB-er. Na 5 jaar is deze hobby te groot geworden en is Michiel van Goor, zelf ook MTB-wedstrijdrijder en oud marathonschaatser, bij de zaak ingekomen. Vanaf dat moment runnen ze de zaak aan de Nieuweweg 17 te Nijeveen. Inmiddels heeft Jan Willems de leeftijd bereikt dat hij van zijn pensioen mag genieten en heeft Michiel van Goor de zaak overgenomen.

Grada Bikes is een zaak die gespecialiseerd is in het opbouwen van race en MTB, niet alleen voor professionals, maar ook voor de recreatieve fietser. Het leveren van ultieme kwaliteit staat hoog in het vaandel. Grada Bikes werkt samen met de volgende hoofdmerken: Ridley, Trek, Orbea en het eigen merk Khoisan! Naast deze 4 merken heeft Grada Bikes nog veel meer in ons assortiment.


Fatal error: Call to undefined function adrotate_block() in /home/scha8705/public_html/wp-content/themes/arras/single.php on line 19